Tillsammans med Almi erbjuder Toborrow lånefinansierng till små och medelstora företag. Toborrow kompletterar Almis samtliga lån.

Vad är Almi?

Almi är ett svenskt statligt ägt bolag och har som syfte att främja utveckling av konkurrenskraftiga små och medelstora företag. Detta gör man bland annat genom att erbjuda marknadskompletterande lånefinansiering till svenska företag. Då Almi är statligt ägt så vill man inte konkurrera ut den privata marknaden. Därför ligger Almis räntor högre än genomsnittlig bankränta.

Vad innebär medfinansiering?

Almi erbjuder ett antal olika låneprodukter. Flera av dessa – företagslån, exportlån och innovationslån – kräver samfinansiering. Det innebär att Almi inte kan låna ut det fullständiga lånebeloppet själva, utan Almis utlåning behöver kompletteras av andra finansiärer, såsom banker eller Toborrow. Toborrow medfinansierar alla lån hos Almi.

Vad är Toborrow?

Toborrow erbjuder företagslån till schyssta villkor genom en enkel och personlig process. Pengarna kommer från tusentals privata investerare, företag och banker. På så sätt behöver du bara gå till ett enda ställe för att hitta finansiering till ditt bolag.

Hur går det till?

Klicka på knappen här nedan och fyll i din låneansökan på mindre än 30 sekunder. Du blir sedan kontaktad av Toborrow. Berätta då att du planerar att finansiera din verksamhet tillsammans med Almi. Toborrow och Almi har ett gott samarbete och har tillsammans finansierat flertalet företag. Ansökan hos Toborrow är gratis och inte bindande.
Läs mer och ansök nu

Vilka lån erbjuder Toborrow?

  • Ränta: 3-10%
  • Lånebelopp: 100 000 - 5 000 000 SEK
  • Löptid: 3-36 månader

Vilka kriterier har Toborrow?

  • Omsättning: Minst 1 000 000 SEK
  • Bolagsform: Aktiebolag
  • Kreditbetyg: Godkänt enligt UC

Har du frågor? Kontakta oss!