Vi växer tillsammans!

Välkommen till en investeringskväll, torsdagen den 11 oktober, där du lär dig mer om hur du kan bidra till tillväxten i Jämtland! För många handlar investeringar inte bara om avkastning, utan också om att bidra och investera med hjärtat. För de många privatsparare som velat investera i små och medelstora bolags tillväxt i Jämtland har alternativen tidigare varit få, om ens några. Nu förändras allt det! Genom Toborrows plattform kan vanliga sparare investera sina pengar där de gör nytta - hos drivna entreprenörer.

 

Program 

17.00-17.15   Lättare mat och mingel

17.15-17.30   Välkomnande, Kerstin Arnemo

17.30-18.15   Investera i kvinnors företagande, Sofie Lundström

18.15-18.30   Att växa med gräsrotsfinansiering, Emelie Sellberg

18.30-18.45   Därför investerar jag i Jämtland, Elisabeth Thand Ringqvist

18.45-19.00   Frågestund och sammanfattning

Hitta hit

Gamla Teatern, Thoméegränd 20, Östersund

Gamla Teatern Östersund

Om talarna

Kerstin Arnemo

Kerstin Arnemo

Affärs och företagsutveckling har varit den röda tråden  i Kerstins företagande både i egna och andras företag. Nu är huvuduppdragen styrelsearbete i kombination med lammproduktion. Förutom flertalet konsult- och styrelseuppdrag i organisationer som Jämtkraft, Landshypotek och Lantmännen är hon numera också ordförande i den spännande startupen Realbridge med säte i Östersund.

Sofie Lundström

Sofie Lundström

En idrottskarriär som kulstötare lärde Sofie Lundström allt om vikten av mål och visioner. Efter fem år i finansbranschen identifierat hon ett problem som hon tyckte var tillräckligt intressant för att bära en affärsidé. Idag kombinerar hon sina erfarenheter som vd för Toborrow – en digital plattform där kapitalbehövande företag kan möta investerare.

Emelie Sellberg

Emelie Sellberg

Emelie och Magnus Sellberg startade företaget Rent-a-plagg under 2014. Idén var tydlig, hyra ut funktionskläder som passar på fjället och i backen. Det började med en idé i liftkön i Rödkullen. I februari firade Rent-a-plagg fyra år med ett starkt 2017 i ryggen. Nu nosar bolaget på en internationell marknad med kunder i både Finland och Danmark. 

Elisabeth Thand Ringqvist

Elisabeth Thand Ringqvist

Elisabeth Thand Ringqvist är ett känt namn inom såväl politiken som näringslivet. Hon har blivit utsedd till Årets Lobbyist och är tidigare VD för Företagarna. Idag sitter jämtlänningen bland annat i styrelsen för KTH och är ordförande i Svenska Riskkapitalföreningen (SVCA) och E14 Invest som investerar i Jämtländska bolag.